top of page
 • Hoe lang blijven ear seeds op het oor zitten?
  Ear seeds zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en kunnen tot 5 dagen worden gedragen, afhankelijk van het deel van het oor waar ze zijn geplaatst. Voordat je de ear seeds aanbrengt, is het belangrijk om het gebied grondig schoon te maken met een alcoholdoekje en volledig te laten drogen om de hechting te maximaliseren. Bij het aanbrengen van de ear seeds moet je ervoor zorgen dat je de plakkerige kant niet aanraakt, anders hechten ze niet goed. Na 5 dagen kun je de ear seeds met een pincet verwijderen en moet je de huid 3 dagen de tijd geven om te herstellen voordat je een nieuwe set ear seeds op dezelfde plek aanbrengt. Als alternatief kun je ze meteen op het andere oor aanbrengen.
 • Accepteren jullie internationale bestellingen?
  Ja, we verzenden internationaal. Houd er rekening mee dat verzendkosten en invoerrechten van toepassing kunnen zijn op internationale bestellingen.
 • Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
  Om een bestelling te plaatsen, kunt u onze website bezoeken en het product van uw keuze selecteren. Voeg het product toe aan uw winkelwagentje en volg de instructies om uw bestelling te voltooien.
 • Waar kunnen ear seeds bij helpen?
  Ear seeds kunnen bijdragen aan de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen, zoals angst, stress, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, immuunsysteem, concentratie, slaap, vermoeidheid, libido en afvallen. Bij elke bestelling ontvang je een instructieboekje waarbij deze tien gezondheidsproblemen worden behandelt en elk protocol maakt gebruik van 4 tot 5 ear seeds. Door een specifieke combinatie van zaden op bepaalde punten in het oor te plaatsen, kunnen de ear seeds jouw gezondheidsprobleem ondersteunen. Ear seeds zijn ook effectief gebleken bij het verminderen van fysieke pijn, het ondersteunen van de menstruatiecyclus, het helpen bij verslaving, gewichtsverlies, vruchtbaarheidsproblemen, tinnitus en nog veel meer! Wil je hierbij geholpen worden? Dan kunnen wij oor kaarten op maat voor je opstellen. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Kan ik de ear seeds zelf plaatsen?
  Ja, ear seeds kunnen thuis worden geplaatst met behulp van het bijgeleverde instructieboekje
 • Wat is jullie retourbeleid?
  We accepteren retouren van onbeschadigde en ongebruikte producten binnen 14 dagen na ontvangst. Neem contact met ons op voor instructies over hoe u uw product kunt retourneren.
 • Hoe moeten ear seeds worden aangebracht?
  · Maak het oor grondig schoon met een alcoholdoekje om natuurlijke oliën te verwijderen en een goede hechting te garanderen. Zorg ervoor dat het oor volledig droog is voordat je de ear seeds aanbrengt. · Kies één protocol en identificeer de acupunten door de oorkaarten uit het instructieboekje te raadplegen. Breng de zaden alleen aan op één oor. · Gebruik een pincet om voorzichtig de rand van het doorzichtige zaadkleefmiddel op te tillen, plaats deze boven het gewenste toepassingsgebied en druk stevig met je vinger om ze goed te laten hechten. · De zaden kunnen meerdere keren per dag gestimuleerd worden door zachtjes in een cirkelvormige beweging te masseren. De ear seeds kunnen maximaal 5 dagen gedragen worden en mogen niet opnieuw gebruikt worden. Verwijder ze met een pincet. Als je ze op dezelfde oor wilt aanbrengen, wacht dan 3 dagen. Als je niet wilt wachten, kun je ze meteen op het andere oor aanbrengen.
 • Kan ik mijn bestelling annuleren?
  Als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als uw bestelling nog niet is verzonden, kunnen we deze annuleren en uw betaling terugbetalen.
 • Wat zijn ear seeds?
  Ear seeds zijn kleine zaden/metalen balletjes die op acupunctuurpunten op het oor worden geplaatst. Ze worden gebruikt voor acupressuurbehandelingen om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen.
 • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?
  Wij streven ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst te verzenden. U ontvangt een e-mail met trackinginformatie zodra uw bestelling is verzonden.
 • Wat is het verschil tussen goud en zilver?
  Er is geen merkbaar verschil in de werking van gouden en zilveren ear seeds. Veel mensen kiezen er voor om ze te matchen met hun sieraden. Onze mannelijke klanten geven meestal de voorkeur aan zilveren ear seeds, omdat deze minder "sieraadachtig" zijn dan goud.
 • Hoe werken ear seeds?
  Ear seeds werken door druk uit te oefenen op specifieke acupunctuurpunten in het oor, wat kan helpen om de energie in het lichaam in balans te brengen. Dit kan leiden tot verlichting van verschillende symptomen, zoals pijn, stress, angst en slaapproblemen.
 • Wanneer zie ik resultaten?
  Onze ear seed kits zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. We leren je welke punten vaak geassocieerd worden met specifieke aandoeningen, maar we kunnen geen individuele resultaten garanderen als je zelf experimenteert met auriculotherapie met ear seeds. Historisch gezien en in studies is aangetoond dat ear seeds bij correcte plaatsing direct werken bij bepaalde aandoeningen, terwijl het bij andere aandoeningen langer kan duren - tot enkele weken met meerdere sessies. Ear seeding is een holistische behandeling die kan bijdragen aan genezing, maar het is geen wondermiddel.
 • Doet het plaatsen van ear seeds pijn?
  Nee, het plaatsen van ear seeds is over het algemeen pijnloos. De zaden worden met een kleine sticker op het oor geplakt en oefenen een lichte druk uit op de acupunctuurpunten. Sommige mensen kunnen een licht tintelend of prikkelend gevoel ervaren, maar dit is meestal mild en verdwijnt snel.
 • Hoe weet ik of de ear seeds op de juiste plek zitten?
  Hoewel je heel dicht bij het aangewezen punt wilt komen, geeft de locatie van het punt zoals aangegeven op elke protocol oorkaart slechts het algemene gebied aan. Als het punt gevoelig is, betekent dit meestal dat je de juiste plek hebt gevonden.
 • Kan iedereen ear seeds gebruiken?
  Indien je zwanger bent of koorts hebt, dien je geen ear seeds te gebruiken. Wij raden ook af dat kinderen onder de 8 jaar onze ear seeds gebruiken en adviseren dat zij onder toezicht staan. Zorg ervoor dat de ear seeds buiten het bereik van kleine kinderen worden gehouden.
 • Zijn er bijwerkingen van het gebruik van ear seeds?
  Over het algemeen zijn er weinig tot geen bijwerkingen van het gebruik van ear seeds. In zeldzame gevallen kunnen sommige mensen een lichte huidirritatie ervaren op de plaats waar de zaden zijn geplaatst.
 • Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice?
  U kunt contact met ons opnemen via onze chat of e-mail: info@thehealingear.nl.
bottom of page